30 Μάρτιος 2015, 11:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μάρτιος 2015, 11:33

Οι νέοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

  • Οι νέοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 17ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά 2015 συνεχίζονται, με τους νέους να φιλοδοξούν οι φετινές εκδηλώσεις να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όσων τις παρακολουθήσουν από κοντά. Γι' αυτόν το λόγο, πριν από λίγες μέρες οι νέοι των ποντιακών συλλόγων βόρειας Ελλάδας συναντήθηκαν στους χώρους του Μoρφωτικού, Εκπολιτιστικού και Χορευτικού Συλλόγου Νέας Μπάφρας Σερρών «Ηλίας Πάνου», προκειμένου να λάβει χώρα η 5η τακτική συνάντησή τους. Η ένθερμη υποδοχή τους στο χώρο του συλλόγου στάθηκε αφετηρία προκειμένου να συζητηθούν τόσο οργανωτικά ζητήματα του φετινού Συναπαντήματος, που ολοένα και πλησιάζει, όσο και δράσεις και ενέργειες του ίδιου του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση συμμετείχαν νεολαίες συλλόγων που δεν είχαν λάβει μέρος στο Συναπάντημα ποτέ ξανά, αλλά εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή τους στην επόμενη κιόλας διοργάνωση.

Μια συνάντηση σαν κι αυτήν δεν θα μπορούσε να κλείσει με πιο ωραίο τρόπο από ένα ποντιακό γλέντι. Οι νέοι διασκέδασαν και χόρεψαν υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη συνεύρεσή τους.