29 Μάρτιος 2015, 12:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Απρίλιος 2015, 18:27

Αποφυλακίστηκε και ο Χρήστος Παππάς

  • Αποφυλακίστηκε και ο Χρήστος Παππάς
    Φωτ.: Γιάννης Κολεσίδης ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Γιάννη Λαγό, εκτός φυλακής ένας ακόμα βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ο Χρήστος Παππάς αποφυλακίστηκε σήμερα με περιοριστικά μέτρα που αφορούν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την παράδοση του διαβατηρίου του, τη διανυκτέρευση στο σπίτι του, την απαγόρευση μετακίνησης με εναέρια και πλωτά μέσα, την υποχρέωση να κινείται μόνο εντός Αττικής και την τακτική εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή είχαν αποφυλακιστεί λόγω συμπληρώσεως του 18μηνου ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός που ήταν προφυλακισμένοι από τα τέλη του Σεπτεμβρίου 2013 κατηγορούμενοι για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Την αποφυλάκισή τους με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας λόγω λήξης των 18μηνου προσωρινής κράτησης. Η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου.