26 Μάρτιος 2015, 12:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάρτιος 2015, 12:23

«Όλοι οι... Πόντιοι χωράνε»: Ποιους υποδέχεται ο Χαρδαβέλλας στο στούντιο

  • «Όλοι οι... Πόντιοι χωράνε»: Ποιους υποδέχεται ο Χαρδαβέλλας στο στούντιο
    Φωτ.: Μάρα Χαρμαντά

Η ανάδειξη του ποντιακού στοιχείου καλά κρατεί τον τελευταίο καιρό, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε ο πολιτισμός των Ποντίων να γίνει ευρύτερα γνωστός σε όλο τον κόσμο. Ο Πόντος, με τους χορούς και τα τραγούδια του, τα έθιμα και τις παραδόσεις του, θα παρουσιαστεί στην εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε» του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 21:00.

Ο παρουσιαστής Κώστας Χαρδαβέλλας υποδέχεται στο στούντιο σημαντικούς καλλιτέχνες του ποντιακού τραγουδιού, τον Στάθη Νικολαΐδη και τον Δημήτρη Καρασαββίδη, τον συνθέτη Χρήστο Παπαδόπουλο και τους τραγουδιστές Λιζέττα Νικολάου και Ηλία Κλωναρίδη. Επίσης, τον ανερχόμενο τραγουδιστή Κώστα Αγέρη που συμμετέχει στο «The Voice 2».


(Φωτ.: Μάρα Χαρμαντά)

Το στούντιο της εκπομπής θα πάρει... φωτιά με τους 40 χορευτές από το Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» και την Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού. Μαθαίνουμε ότι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με τη συνοδεία των ήχων από δεκαπέντε ποντιακές λύρες, από τους μαθητές του Ευξείνιου Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Στην όμορφη παρέα συμμετέχουν οι Ολυμπιονίκες της πάλης Γιώργος Ποζίδης και Πέτρος Γαλακτόπουλος, οι ηθοποιοί Θόδωρος Ρωμανίδης και Θέκλα Μαντέλη, ο λαογράφος Γιώργος Χατζηελευθερίου, ο πρόεδρος της Ένωσης  Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού Νίκος Κοπαλάς και η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες του Πόντου» Αθηνά Σωτηριάδου. Επίσης, οι νέες τραγουδίστριες Κυριακή Δερέμπεη και Ιωάννα Τσολερίδου.