25 Μάρτιος 2015, 09:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάρτιος 2015, 19:08

Η ημερήσια διαταγή του Πάνου Καμμένου για την 25η Μαρτίου

  • Η ημερήσια διαταγή του Πάνου Καμμένου για την 25η Μαρτίου
    Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για μια Ελλάδα - εγγυητή της σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου ΥΠΕΘΑ)

Στις ορατές απειλές που υπονομεύουν την ιδέα μιας κοινής ευρωπαϊκής εστίας αναφέρθηκε στην ημερήσια διαταγή του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Πάνος Καμμένος. Υποστήριξε επίσης πως «η Ελλάδα αποτελεί, και πάντα αποτελούσε, προπύργιο της Ευρώπης και του Δυτικού κόσμου στους αγώνες ενάντια της τυραννίας». Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμπλήρωσε πως «ακόμη και σήμερα, με τα τόσα δημοσιονομικά προβλήματα, η χώρα μας αποτελεί εγγυητή της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ταραγμένη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου».

Τέλος συμβούλεψε στο μήνυμά του: «Να τηρείτε τα έθιμα και τις συμβολικές παραδοσιακές εκδηλώσεις. Γονείς και πολίτες να καμαρώνουν τους μαθητές και τα στρατευμένα παιδιά τους στις παρελάσεις, χωρίς κιγκλιδώματα και μπάρες. Όπως οι ήρωες του ’21 αγωνίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για να μας παραδώσουν μια Ελλάδα ελεύθερη, έτσι κι εμείς έχουμε την υποχρέωση να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα καλύτερη από αυτήν που βρήκαμε και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενεές».