24 Μάρτιος 2015, 12:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Απρίλιος 2015, 16:55

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

  • Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Κάθε μέρα που περνά, όλο και περισσότερα στοιχεία φωτίζουν την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος έπεσε θύμα εκφοβισμού από συμφοιτητές του και, όπως όλα δείχνουν, γι' αυτό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι το μοιραίο κόψιμο στον δεξιό καρπό του Βαγγέλη ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του σουγιά που βρέθηκε δίπλα του. 

«Έφυγε» το πολύ μέσα σε 5 λεπτά, από την ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσε το κόψιμο της φλέβας του, ενώ δεν αποκλείεται να περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στην ιατροδικαστική έκθεση καταγράφεται εύρημα και δεύτερης μικρότερης αμυχής, «δοκιμαστικής», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στον Ελεύθερο Τύπο, σε κοντινό σημείο από το μοιραίο βαθύ πλήγμα. Αυτό, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, αποδεικνύει την αποφασιστικότητα του 20χρονου σπουδαστή να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Βαγγέλης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, «έφυγε» το πολύ μέσα σε 5 λεπτά, από την ακατάσχετη αιμορραγία που προκάλεσε το κόψιμο της φλέβας του, ενώ δεν αποκλείεται να περπάτησε λίγα μέτρα μέχρι να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν πως ο 20χρονος ήταν πολύ πιεσμένος, ψυχολογικά φορτισμένος και ήθελε να αυτοτιμωρηθεί. Το «διπλό» κόψιμο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αποκλείει και τις όποιες μικρές πιθανότητες εγκληματικής ενέργειας.