22 Μάρτιος 2015, 07:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μάρτιος 2015, 09:44

Συννεφιές κι ανοιξιάτικη βροχούλα

  • Συννεφιές κι ανοιξιάτικη βροχούλα

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα πυκνώσουν με βροχές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπει για σήμερα Κυριακή η ΕΜΥ. Τις βραδινές ώρες οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν. Νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Ιόνιο. Μικρή άνοδος θερμοκρασίας.

Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα οι βροχές θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη περιμένουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.