18 Μάρτιος 2015, 19:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μάρτιος 2015, 19:14

Κρασί και μεζέδες στο Ναύπλιο για το ζευγάρι των Γερμανών (βίντεο)

  • Κρασί και μεζέδες στο Ναύπλιο για το ζευγάρι των Γερμανών (βίντεο)
    Ο Λούντβιχ και η Νίνα τσούγκρισαν τα ποτήρια τους στο τραπέζι που έγινε προς τιμή τους (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Μπουγιώτης Ευάγγελος)

Το τραπέζι στον Λούντβιχ Ζακάρο και τη Νίνα Λάγκε έκαναν χθες το βράδυ οι υπεύθυνοι της «Πύλης Πολιτισμού». Ο πολιτιστικός σύλλογος του Ναυπλίου, στον οποίον κατέβαλε το ζευγάρι το ποσό που του αντιστοιχούσε (875 ευρώ) από τις γερμανικές αποζημιώσεις του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, θέλησε με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την κίνησή τους.

Απόλαυσαν λοιπόν μια όμορφη ελληνική βραδιά σε γνωστό ταβερνάκι της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. Στο τραπέζι βρέθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού Χριστίνα Σταυρουλάκη, η γραμματέας του συλλόγου Βούλα Δεδέα και το μέλος Νατάσα Βελίνη. Οι Γερμανοί τουρίστες έδειξαν να διασκεδάζουν ιδιαίτερα!

Ο Λούντβιχ και η Νίνα σήμερα θα βρεθούν σε Κόρινθο και Καλάβρυτα, όπου θα αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα των Ναζί στην χώρα μας. Άξιο αναφοράς είναι, επίσης, πως στο Ναύπλιο βρίσκονται ήδη κανάλια και δημοσιογράφοι από την πατρίδα τους, με σκοπό να τους κάνουν αφιερώματα!

«Δεν προλαβαίνω να δέχομαι προσφορές για φιλοξενία του Λούντβιχ και της Νίνας από ελληνικές οικογένειες που θέλουν να τους γνωρίσουν και να τους καλέσουν σπίτι τους», μετέφερε στην τοπική ιστοσελίδα «Αργολικές Ειδήσεις» η πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού.