18 Μάρτιος 2015, 10:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Απρίλιος 2015, 16:56

Κι άλλο θύμα εκφοβισμού στη Γαλακτοκομική Σχολή εκτός του Γιακουμάκη;

  •  Κι άλλο θύμα εκφοβισμού στη Γαλακτοκομική Σχολή εκτός του Γιακουμάκη;
    Χιλιάδες κάτοικοι των Ιωαννίνων υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Όσο περνούν οι ώρες και προχωρά η έρευνα διαλεύκανσης της υπόθεσης αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή που έπεσε θύμα εκφοβισμού από τους συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, προκύπτουν και νέα συγκλονιστικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, η Αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εμπορικών καταστημάτων, στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 6 Φεβρουαρίου. 

«Πιστεύω ότι κάποιοι σιγά-σιγά ωριμάζουν και αρχίζουν να μιλάνε» είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Ο νεαρός φαίνεται να περνάει από ένα πρατήριο καυσίμων, ενώ νωρίτερα διακρίνεται να περνάει μπροστά από καταστήματα. Αυτό που θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί είναι εάν οι νεαροί τον ακολούθησαν μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι.

Την ύπαρξη του υλικού διέψευσε ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ο ίδιος όμως, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε ότι υπάρχει και άλλο θύμα εκφοβισμού στη σχολή, το οποίο υφίσταται τραμπουκισμούς από συμφοιτητές του. «Πιστεύω ότι κάποιοι σιγά-σιγά ωριμάζουν και αρχίζουν να μιλάνε», είπε ο Γιώργος Τσούκαλης. «Πριν από περίπου δέκα μέρες με πήρε τηλέφωνο μια μητέρα πανικόβλητη. Μου είπε πως ο γιος της, που σπουδάζει στη σχολή, δεχόταν απειλητικά μηνύματα. Τον έφερα σε επαφή με τον συνεργάτη μου στα Ιωάννινα, Φώντα Βρόσγο, και τους είπα να πάνε κατευθείαν στην αστυνομία. Ύστερα, παρουσία ενός θείου του Βαγγέλη, μας είπε όλα όσα συνέβαιναν στη σχολή. Το παιδί ήταν φοβισμένο μήπως το δουν να μιλάει» πρόσθεσε.