17 Μάρτιος 2015, 23:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Απρίλιος 2015, 16:56

Ιωάννινα: Σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

  • Ιωάννινα: Σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη
    Στιγμιότυπο από τη σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έξω από το δημαρχείο Ιωαννίνων (Φωτ.:epiruspost.gr)

Χιλιάδες κάτοικοι των Ιωαννίνων πραγματοποίησαν σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά στη μνήμη του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έπεσε θύμα εκφοβισμού από τους συμφοιτητές του και από ό,τι φαίνεται επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του μη μπορώντας να αντέξει αυτό που βίωνε.

Τόπος συγκέντρωσης, το δημαρχείο της πόλης, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας, αλλά με πρωταγωνιστές κυρίως τα παιδιά, τους μαθητές και τους φοιτητές, έδωσαν παρών για να πουν «καλό ταξίδι» στον 20χρονο Κρητικό.

Στην είσοδο του δημαρχείου είχε ανοίξει ένα βιβλίο συλλυπητηρίων, στο οποίο οι συγκεντρωμένοι έγραψαν τα δικά τους μηνύματα και τα όσα νιώθουν για την υπόθεση που εδώ και περίπου 40 μέρες συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα, νέες έρευνες έχουν αρχίσει μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που αποκάλυψε ότι πριν από την αυτοκτονία του ο νεαρός φοιτητής είχε 2ωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του. Ο Βαγγέλης, μάλλον, δεχόταν πιέσεις να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να γυρίσει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ