17 Μάρτιος 2015, 14:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μάρτιος 2015, 14:28

Άλλα ήθη... ευτυχώς: Στην οικονομική θέση για Μόσχα η Έλενα Κουντουρά

  • Άλλα ήθη... ευτυχώς: Στην οικονομική θέση για Μόσχα η Έλενα Κουντουρά
    Η Έλενα Κουντουρά θα παραστεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ 2015, στη Μόσχα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Στην κυβέρνηση δεν μιλάνε μονάχα για οικονομία, αλλά πράττουν κιόλας… Στην ουρά, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και περιμένοντας τη σειρά της με υπομονή (και χαμογελαστή), εθεάθη το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Έλενα Κουντουρά. Τα εισιτήριά της για το ταξίδι της στην Μόσχα ήταν στην οικονομική θέση, με την (πάντα κομψή) αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού να μην δείχνει καθόλου κουρασμένη στην αναμονή του check in.

Στη Μόσχα θα παραστεί στο πλαίσιο της συμμέτοχης της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ 2015. Στόχος είναι η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη ρωσική αγορά, η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για τον θεματικό τουρισμό, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων στον τουριστικό τομέα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη ρωσική πρωτεύουσα θα συναντηθεί με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας Μανιλόβα Άλα Γιουρίεβνα και με τον επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού Όλεγκ Σάφονοβ.

Επίσης θα έχει επαφές με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ρωσικά ΜΜΕ.