17 Μάρτιος 2015, 09:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάρτιος 2015, 16:21

Ο Πόντιος Πέτρος Πολυχρονίδης, οδηγός στον «Τροχό της τύχης» (Βίντεο)

  • Ο Πόντιος Πέτρος Πολυχρονίδης, οδηγός στον «Τροχό της τύχης» (Βίντεο)

O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες, έχοντας μάλιστα στο τιμόνι του έναν Πόντιο! Τον πολύ αγαπητό στο ελληνικό φίλαθλο κοινό Πέτρο Πολυχρονίδη (ρεπόρτερ, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής σε αθλητικές δραστηριότητες), που μετά τα γήπεδα και τα ρινγκ, δοκιμάζεται πλέον και σε τηλεπαιχνίδι, μια πρόκληση που –όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν– αποτελούσε πάντα όνειρό του. Μαζί του θα είναι η Τζούλια Νόβα, και το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:50 (Star).

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, πατέρας δύο παιδιών, γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα του Έβρου και δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του. Οι γονείς του κατάγονται από το Μποσνακιοϊ της Αδριανούπολης, ενώ όλοι οι συγγενείς του έχουν ρίζες στις περιοχές της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Μετά την καταστροφή του 1922, η οικογένειά του πέρασε στην Θράκη και συγκεκριμένα στη Νέα Βύσσα. Εκεί μεγάλωσε ο Πέτρος και πήγε για αρκετά χρόνια σχολείο. Στην Αθήνα μετακόμισε μαζί με τους γονείς του πριν από την εφηβεία του.

Πολύ δεμένος με την ποντιακή παράδοση, φροντίζει να δίνει το παρών συχνά σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Μάλιστα, προσωπικός του φίλος είναι ο γνωστός λυράρης Μιχάλης Καλιοντζίδης. Απόδειξη του πόσο τον λατρεύει, το γεγονός ότι στο κινητό του τηλέφωνο έχει ringtone ένα από τα πιο γνωστά του τραγούδια, το «Ρασόπουλο».

Μάλιστα, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο Πέτρος το τραγουδάει εξαιρετικά!

Όποιος γυρίζει... κερδίζει, λοιπόν, αυτή την άνοιξη. Ο «Τροχός της τύχης» ξεκινάει στις 23 του μήνα και θα μοιράζει χρήματα και δώρα καθημερινά, από τα χέρια του Πόντιου Πέτρου Πολυχρονίδη.