16 Μάρτιος 2015, 11:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μάρτιος 2015, 11:55

Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ

  • Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον 62χρονο προπονητή, κάτι που ήταν αναμενόμενο λόγω των κάκιστων αποτελεσμάτων της ομάδας τους τελευταίους τρεις μήνες!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης έκανε λόγο για αναγκαία αλλαγή, ενώ μέχρι το τέλος της περιόδου την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας θα έχει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Ι. Αγγελίδης ευχαρίστησε τον Αναστασιάδη για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στην ομάδα, ενώ ανέφερε ότι αναζητείται το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Στα 39 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης είχε δεκαεννέα νίκες, έξι ισοπαλίες και δεκατέσσερις ήττες. Αποκλείστηκε πρόωρα τόσο από το Γιουρόπα Λίγκ όσο και από το Κύπελλο, ενώ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τον Δεκέμβριο, που η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος με διαφορά πέντε βαθμών, ακολούθησε ένα εφιαλτικό διάστημα στο οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επτά ήττες και δύο ισοπαλίες σε δεκάξι αγώνες!