16 Μάρτιος 2015, 11:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μάρτιος 2015, 11:18

Αναβολή εκδήλωσης από το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Ιωαννίνων, φόρος τιμής στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

  • Αναβολή εκδήλωσης από το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Ιωαννίνων, φόρος τιμής στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο τραγικός επίλογος, 38 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Ασυγκίνητοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν και οι συμφοιτητές του από τον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών Ιωαννίνων, οι οποίοι σεβόμενοι τη μνήμη του προχώρησαν σε αναβολή προγραμματισμένης ποντιακής βραδιάς.

Η είδηση του εντοπισμού της σορού του Βαγγέλη Γιακουμάκη βύθισε στο πένθος την οικογένεια, που διατηρούσε κάποιες ελπίδες μήπως και βρεθεί ζωντανός, και συγκλόνισε τους Έλληνες που μέρες τώρα με αγωνία παρακολουθούν τόσο τις έρευνες όσο και τις συνέπειες της ενδοσχολικής βίας.

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ιωαννίνων εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος του Γιακουμάκη, με την οποία εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Και προσθέτει: «Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπό του, προχωρούμε στην αναβολή της προγραμματισμένης σημερινής ποντιακής βραδιάς. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ένδειξη σεβασμού και θλίψης για την άδικη απουσία του».