12 Μάρτιος 2015, 21:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάρτιος 2015, 19:23

Ξανά στα παρκέ ο Νίκος Γκάλης για φιλανθρωπικό σκοπό

  • Ξανά στα παρκέ ο Νίκος Γκάλης για φιλανθρωπικό σκοπό
    Την Μεγάλη Τετάρτη μπαίνει και πάλι στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης (Φωτ.: Μπαρμπαρούσης Σωτήρης (ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Φοράει σορτσάκι και φανέλα και μπαίνει και πάλι στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης! Ο βασιλιάς του ελληνικού μπάσκετ θα αγωνιστεί σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, όπου θα ηγείται της ομάδας των Ελλήνων βετεράνων (υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη).

Τον φιλικό συνδιοργανώνουν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (IPA) νομού Θεσσαλονίκης και οι Έλληνες Βετεράνοι Μπάσκετ για τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απριλίου, στις 19:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Nick Galis Hall).

Τους Έλληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές στελεχώνουν οι Γκάλης, Πρέλεβιτς, Κακιούσης, Σιγάλας, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Λυπηρίδης, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Χρυσανθόπουλος, Μασλαρινός, Κωνσταντινίδης, Λάππας, Αλβέρτης, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπαλογιάννης, Κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών θα πραγματοποιήσει και βραβεύσεις. Για το κοινό η παρουσία θα είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα (τρόφιμα, οικιακά είδη, είδη υγείας και ατομικής υγιεινής) για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.