12 Μάρτιος 2015, 16:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάρτιος 2015, 16:36

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συγνώμη για τους ανεγκέφαλους, θα τους απομονώσουμε»

  • ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συγνώμη για τους ανεγκέφαλους, θα τους απομονώσουμε»
    Οργή στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τους 30 ανεγκέφαλους (Φωτ.: Ορέστης Παναγιώτου / ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Την αγανάκτησή της εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ για την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της χθεσινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ζήτησε συγνώμη από τον υπόλοιπο κόσμο για τη συμπεριφορά των ανεγκέφαλων, όπως τους χαρακτήρισε, και επισήμανε πως θα γίνουν προσπάθειες για την απομόνωσή τους:

«Η ΑΕΚ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 65.000 φιλάθλους της, ενήλικες και παιδιά που γέμισαν χτες το Ολυμπιακό Στάδιο. Τους οφείλουμε όμως και μια συγνώμη για λογαριασμό των τριάντα αχαρακτήριστων ανεγκέφαλων που μετά από τις χειρονομίες - προκλήσεις του “κυρίου” Περέιρα και του “κυρίου” Κασάμι αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο ζημιώνοντας την ομάδα, αμαυρώνοντας μια εικόνα που κάθε πραγματικό ποδοσφαιρικό γήπεδο θα ζήλευε, και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους απομονώσουμε».

Η ανακοίνωση καταλήγει με αιχμές: «Η ΑΕΚ επιζητά την εφαρμογή των κανονισμών αποδεχόμενη με σθένος να είναι η πρώτη. Και όταν την πληρώνουν τα θύματα και θα έχουν μείνει ικανοποιημένοι αυτοί που “πρέπει”, έχουμε την απαίτηση το μαχαίρι να φτάσει κάποια στιγμή μέχρι τους θύτες».