12 Μάρτιος 2015, 14:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάρτιος 2015, 14:45

Ανείπωτη τραγωδία στον Βύρωνα: Πέταξε το ανιψάκι του στο κενό και έπεσε κι ο ίδιος!

  • Ανείπωτη τραγωδία στον Βύρωνα: Πέταξε το ανιψάκι του στο κενό και έπεσε κι ο ίδιος!
    Φωτογραφία: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Άνδρας στον Βύρωνα (στην οδό Μεσολογγίου) βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και πέταξε το μωρό της αδερφής του στο κενό! Έπειτα, πήδηξε και εκείνος. Ασύλληπτη τραγωδία που σοκάρει τις τελευταίες ώρες.

Το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το γλιτώσουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και είναι ζωντανός (χαροπαλεύει), καθώς ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η αδερφή του είχε επίγνωση της κατάστασής του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το πρόβλημά του θα τον οδηγούσε σε μια τέτοια τραγική απόφαση.

Το βρέφος είχε αφεθεί στα χέρια του θείου της από τη μητέρα, προκειμένου εκείνη να πάει να κάνει τα ψώνια της ημέρας. Τα χέρια αυτά όμως έμελλε να γράψουν τον θλιβερό επίλογο της μικρούλας, τόσο πρόωρα.

Η είδηση έχει «παγώσει» και τη γειτονιά, ενώ η μητέρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, μην μπορώντας να συνέλθει. Πολλοί περαστικοί και κάτοικοι είχαν μαζευτεί στο σημείο της τραγωδίας, παρακολουθώντας αποσβολωμένοι όσα διαδραματίζονταν.