12 Μάρτιος 2015, 12:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάρτιος 2015, 12:16

Μέχρι πρωίας γλέντησε η νεολαία των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης (φωτο)

  • Μέχρι πρωίας γλέντησε η νεολαία των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης (φωτο)

Το Τμήμα Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», που απαρτίζεται από ζωηρά και δραστήρια παιδιά, διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του με εντυπωσιακή προσέλευση από τους Θεσσαλονικείς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση παραδοσιακών ποντιακών χορών από το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου, που έκανε όλους να νιώσουν τη χαρά της συνέχειας... Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν επίσης η τιμητική βράβευση του λυράρη και τραγουδιστή Γιώργου Μωυσιάδη, μέλους του τμήματος νεολαίας.

Μέχρι το πρωί διασκέδασαν οι Πόντιοι Θεσσαλονικείς με τον Αλέξη Παρχαρίδη, τον Κούλη Τριανταφυλλίδη και τη Βασιλική Αστρεινίδου στο τραγούδι, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον Κώστα Ιωαννίδη και τον Κώστα Ταμουτσίδη στη λύρα, τον Γιάννη Παναγιωτίδη στο κλαρίνο, τον Κώστα Ζώη, τον Κλεάνθη Σιαμλίδη, τον Ηρακλή Αδαμίδη, τον Ιορδάνη Καραπαναγιωτίδη στο νταούλι και τον Άκη Γεωργιάδη στο αρμόνιο.

Στο χορό παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του Δήμου Παύλου Μελά, εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων της Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλοι φορείς.

Gallery