9 Μάρτιος 2015, 16:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Μάρτιος 2015, 16:03

Ο Πόντιος που τραγούδησε ροκ εν ρολ και τρέλανε το The Voice!

  • Ο Πόντιος που τραγούδησε ροκ εν ρολ και τρέλανε το The Voice!
    Ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης που τους... ξεσήκωσε

Ερμήνευσε το «Tutti Frutti» (του Little Richard) και τους σήκωσε απ’ τις πολυθρόνες τους! Ο Πόντιος τραγουδιστής Αλέξανδρος Λαζαρίδης ήταν όλα τα λεφτά στο The Voice της Κυριακής, και σε ρυθμούς ροκ εν ρολ, έβαλε φωτιά στο σκηνή! Για να αντιληφθείτε τον ενθουσιασμό των κριτών, ο Μιχάλης Κουινέλης πάτησε το κουμπί μόλις στα 3΄΄ από την ώρα που ξεκίνησε ο καλλιτέχνης να ερμηνεύει!

Ο Αντώνης Ρέμος ακολούθησε στα 40΄΄ και αφού πρώτα είχε σηκωθεί από τη θέση του να… χορέψει! Η Μελίνα Ασλανίδου, αμέσως μετά, έδωσε κι εκείνη τη θετική της ψήφο, ενώ «Σε θέλω» δήλωσε και η Δέσποινα Βανδή, κι εκείνη ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από το πάθος, το ρυθμό και τη δυναμική του Πόντιου τραγουδιστή.

Ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης επέλεξε τελικά τον Μιχάλη Κουινέλη, ο οποίος τον κάλεσε να πάει με το... λαό, και όχι με τον Αντώνη Ρέμο που δηλώνει αρχηγός…

Όπως είπε ο Αλέξανδρος, έχει ποντιακές ρίζες και αγαπάει το παλιό ροκ εν ρολ. Έχει κάνει για δύο χρόνια μουσικολογία στην Αγγλία, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Από τα 17 του ξεκίνησε να πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μπαράκια και μουσικές σκηνές, ενώ ακόμα έχει δουλέψει και σε νυχτερινά κέντρα (μπουζούκια) στη Σάμο.