9 Μάρτιος 2015, 11:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Μάρτιος 2015, 11:09

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού

  • Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού
    Φίλαθλοι της ΑΕΚ περιμένουν στην ουρά έξω από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον επίμαχο αγώνα ενάντια στον Ολυμπιακό (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Το ’παν και το ’καναν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, κι έτσι αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σήμανε συναγερμός για το επαναληπτικό παιχνίδι. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν ότι δύσκολα θα γίνει sold out, λόγω της χωρητικότητας του Ολυμπιακού Σταδίου. Κι όμως, οι κιτρινόμαυροι οπαδοί το κατάφεραν κι αυτό, και την Τετάρτη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν σχεδόν 70.000 άτομα για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, ώστε να φτάσει στη μεγάλη πρόκριση.

Τα 69.618 «μαγικά χαρτάκια» έκαναν... φτερά, και όλοι πιστεύουν ότι θα πανηγυρίσουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Άλλωστε το σκορ του πρώτου ματς δίνει βάσιμες ελπίδες στους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα να το πετύχουν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας συστήνοντάς τους να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να προφυλάξουν την ομάδα από ενέργειες που μπορεί αργότερα να της κοστίσουν. Γίνεται η σκέψη από την κερκίδα των φανατικών να υπάρξει ακόμη και αντιπροσωπεία παλαιμάχων για να ελέγχει την κατάσταση, ενώ έχει ήδη τοποθετηθεί στο πέταλο ένα μεγάλο προστατευτικό δίχτυ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στον κόσμο ότι μπορεί ο διαιτητής να διακόψει ανά πάσα στιγμή το ματς, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος αναμένεται να είναι στο γήπεδο, έχει ανακοινώσει αυστηρές ποινές.