Συνάντηση Κοντονή-ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι στο Κύπελλο

  • Συνάντηση Κοντονή-ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι στο Κύπελλο
    Φωτ.: Αλέξανδρος Βλάχος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης προκειμένου να τον ενημερώσει για τα μέτρα ενόψει του ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού  ότι η ομάδα συμφωνεί μαζί του σε όλα τα μέτρα που θέλει να λάβει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ συζήτησαν φυσικά και για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης.

Ο Βαγγέλης Ασλανίδης μάλιστα ευχήθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εικόνας για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ασλανίδης: Μετέφερα στον κύριο υπουργό κάποιες αμφιβολίες και τη μη εμπιστοσύνη της ΠΑΕ ΑΕΚ όσον αφορά και την υπάρχουσα ΕΠΟ και την υπάρχουσα Επιτροπή Διαιτησίας.

«Δεσμευθήκαμε, και πολύ καθαρά μίλησα στον υπουργό, ότι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ ολόκληρη έχει σαν στοίχημα ο αγώνας της Τετάρτης να είναι μια απαρχή του ευ αγωνίζεσθαι και ενός καλού και τίμιου αγώνα», κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.