5 Μάρτιος 2015, 12:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Μάρτιος 2015, 12:16

Μαθήτρια από την Ημαθία σε σχολική εκδρομή έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

  • Μαθήτρια από την Ημαθία σε σχολική εκδρομή έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη

Δεκαεπτάχρονη Ελληνίδα μαθήτρια, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, έπεσε χθες το βράδυ και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην καρδιά της Ρώμης. 

Η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ της Αλεξάνδρειας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της ιταλικής πρωτεύουσας. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η 17χρονη υποβάλλεται αυτή την ώρα σε χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της που έχουν ήδη μεταβεί στη Ρώμη, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά επιστρέφουν σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Είναι το μόνο που γνωρίζουμε τώρα» επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κατσιανίδης. Όπως διευκρίνισε, το ατύχημα συνέβη την Τετάρτη το βράδυ, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

«Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι με τη μαθήτρια και τους γονείς της. Θα διερευνήσουμε στη συνέχεια, υπηρεσιακά, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα, μιλώντας και με τους καθηγητές, που ήταν συνοδοί στην εκδρομή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Χρήστος Σκούπρας.