27 Ιούνιος 2013, 16:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:27

"Οι Πόντιοι είναι άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ" αναφέρει ρώσικη ιστοσελίδα

  • Ο ΠΑΟΚ τιμά τη γενοκτονία των Ποντίων

"Οι Πόντιοι είναι άρρωστοι με τον ΠΑΟΚ" αναφέρει ρώσικη ιστοσελίδα. Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα από τη Ρωσία για τις επενδύσεις των Ρώσων ολιγαρχών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Τι γράφεται για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αφιέρωμα στους Ρώσους ολιγάρχες που είναι αφεντικά σε ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου κάνει ρωσική ιστοσελίδα, αναφέροντας τις κινήσεις που έχουν κάνει οι Ρώσοι, τα λεφτά που έχουν ξοδέψει, αλλά και τις εντυπώσεις τους από αυτές τις επενδύσεις. Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρεται και σε άλλα "μεγαθήρια", όπως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς της Τσέλσι και ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ της Μονακό.

Χαρακτηριστικά γράφεται για τον Ιβάν Σαββίδη: "Ο Ιβάν Σαββίδης από το 2002 ως το 2005 ήταν πρόεδρος της Ροστόφ. Εκείνη την περίοδο, ξόδεψε 42 εκατομμύρια δολάρια. "Από το ρωσικό ποδόσφαιρο είμαι απογοητευμένος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, αγόρασε το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ. Είναι ευτυχής που μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα, για την οποία οι Έλληνες Πόντιοι είναι "άρρωστοι". Η Ελλάδα είναι σε κρίση, αλλά τα κέρδη δε φαίνεται να ανησυχούν τον Ιβάν Σαββίδη".

Πηγή: olapaok.gr