4 Μάρτιος 2015, 18:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάρτιος 2015, 15:58

Τι ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

  • Τι ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, που είχε αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπορέσει να απεμπλακεί από τον βραχνά των χρεών που άλλοι δημούργησαν, τότε δύσκολα θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι. Μάλστα είχε συναντηθεί και με στελέχη της προηγούμενης Κυβέρνησης, χωρίς όμως να δοθεί λύση στο ακανθώδες πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ. Τώρα όμως φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν.

Στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών και περιμένουν να ψηφιστεί από τη Βουλή το νομοσχέδιο, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να γίνει ο πρώτος σύλλογος που θα μπει στη ρύθμιση. Το εκκρεμές ποσό φτάνει τα 10,5 εκατομμύρια ευρώ και ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή να μπει η ΠΑΕ αμέσως στη ρύθμιση, ώστε να δοθεί ένα τέλος σ' αυτό το τεράστιο ζήτημα. Ο Πόντιος επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει στους στενούς του συνεργάτες πως αν απαλλαχθεί απ' αυτόν τον βραχνά, τότε θα ανοίξει πιο πολύ η κάνουλα για την ομάδα, αφού θα επενδύσει ακόμη περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Το βέβαιο είναι το ερχόμενο καλοκαίρι θα υπάρξει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα, μια και εκτός του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, θα φύγουν και αρκετοί παίκτες. Στην Τούμπα αναμένεται να έρθει νέο αίμα, αλλά αυτό που προέχει για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι η πρόσληψη ενός μεγάλου ξένου προπονητή. Το όνομα του Μίτσελ, πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, όλο και πιο πολύ ακούγεται στην Τούμπα, αλλά είναι άγνωστο αν ο Ισπανός προπονητής δεχτεί να καθίσει στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.