5 Μάρτιος 2015, 18:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Μάρτιος 2015, 17:58

Ο Βέρτης, ο Μουζουράκης και οι Πόντιες μάνες τους

  • Ο Βέρτης, ο Μουζουράκης και οι Πόντιες μάνες τους

Ο γιος για την Ελληνίδα μάνα ισοδυναμεί με θεό του Ολύμπου, το λιγότερο. Για την Πόντια μάνα ίσως κάτι περισσότερο. Συνεπώς μόνο τυχαίο δεν είναι που και οι γιοι πίνουν νερό στο όνομά τους και τις αναφέρουν συχνά-πυκνά. Από τον κανόνα δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν ούτε οι γνωστοί καλλιτέχνες Πάνος Μουζουράκης και Νίκος Βέρτης, οι οποίοι είναι Πόντιοι κατά το ήμισυ.

Σε ξεχωριστές συνεντεύξεις που έδωσαν στο Πρώτο Θέμα και στην εκπομπή Happy Day του Alpha, ο Πάνος είπε ότι είναι παιδί μεταναστών με μπαμπά Κρητικό και μαμά Πόντια από το Κιλκίς ενώ ο Νίκος αναφερόμενος στο αν θα παντρευτεί το καλοκαίρι έσπευσε να πει ότι είναι από παραδοσιακή οικογένεια και έχει Πόντια μάνα.

«Σκοπεύω να παντρευτώ από τη μέρα που γεννήθηκα. Προέρχομαι από μία παραδοσιακή οικογένεια και έχω Πόντια μάνα βλέπεις.

»Στόχος ζωής μου είναι ο γάμος. Όχι όμως δε θα παντρευτώ το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κάτι για να πω πως θα παντρευτώ, όμως το ελπίζω και το εύχομαι» εξήγησε ο τραγουδιστής προσπαθώντας να βάλει τέλος στη φήμη που τον θέλει να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης μεγάλωσε λίγο έξω από τη Ζυρίχη. Ο πατέρας του ήταν ταξιτζής και η Πόντια μητέρα του έραβε. Είχαν τρία αγόρια να μεγαλώσουν. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, έμειναν στην Τούμπα. Παρόλα αυτά, με το ποδόσφαιρο λέει ότι δεν τα πάει καλά.

Παρόλο που οι δυο καλλιτέχνες έχουν διαφορετικές καταβολές, είναι προφανές από τον τρόπο που μιλάνε για τις Πόντιες μαμάδες τους ότι έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους.