3 Μάρτιος 2015, 17:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Μάρτιος 2015, 17:05

Ποντιακή βραδιά από την Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο για καλό σκοπό

  • Ποντιακή βραδιά από την Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο για καλό σκοπό
    Το νέο αίμα της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά»

Όταν οι Έλληνες θέλουν, το μόνο βέβαιο είναι ότι μπορούν! Κι αν έχουν και ποντιακό πείσμα, τίποτα δεν τους σταματά. Απόδειξη η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά», που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει 19χρονη παραπληγική, η οποία ζει στην Ελλάδα.

Η Κυριακή Καραγιαννίδου από την Καστοριά χρειαζόταν ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τις μετακινήσεις της, αλλά ούσα άνεργη δεν μπορούσε να καλύψει το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του. Την αποστολή ανέλαβε με χαρά η Αδελφότητα Ποντίων, διοργανώνοντας την εκδήλωση το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στην έδρα της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Περισσότεροι από τριακόσιοι ελληνικής καταγωγής ομογενείς, Πόντιοι και μη, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα όχι μόνο να συγκεντρωθούν πάνω από 13.000 δολάρια Αυστραλίας για την Κυριακή, αλλά και να περάσουν όλοι υπέροχα.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν μουσικά οι λυράρηδες Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Ευθυμιάδης, ο Θανάσης Παπαδόπουλος που τραγούδησε ποντιακά, και ο Γιώργος Μιχαηλίδης που τους συνόδευσε με το νταούλι του.

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ28
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
2015
18:00
Η Αδελφότητα Ποντίων Τορόντο «Παναγία Σουμελά» σας προσκαλεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση που...