3 Μάρτιος 2015, 09:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Μάρτιος 2015, 09:31

Σοκ στις ΗΠΑ με την καθηγήτρια που βρέθηκε κρεμασμένη στην τάξη

  • Σοκ στις ΗΠΑ με την καθηγήτρια που βρέθηκε κρεμασμένη στην τάξη
    Η καθηγήτρια Φωτογραφίας Τζίλιαν Τζέικομπσον

Μια από τις πιο αγαπητές καθηγήτριες στο γυμνάσιο Ελ Ντοράντο στην Πλασέντια της Νότιας Καλιφόρνιας, βρέθηκε κρεμασμένη στην οροφή σχολικής αίθουσας από τους ίδιους τους μαθητές της!

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η Τζίλιαν Τζέικομπσον, 31 ετών, καθηγήτρια φωτογραφίας αυτοκτόνησε χωρίς να αφήσει σημείωμα με το οποίο να εξηγεί την αιτία της πράξης της.

Όπως μεταδόθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την καθηγήτρια βρήκαν μαθητές που μπήκαν στην αίθουσα για το μάθημα της πρώτης ώρας. Αν και κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι και ο πατέρας της Τζέικομπσον, που ήταν παντρεμένη, είχε αυτοκτονήσει όταν εκείνη ήταν μικρή. Αυτός ήταν και ο λόγος που έδινε διαλέξεις εξηγώντας στους εφήβους ότι πρέπει να διοχετεύουν το πνεύμα τους σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε μαύρες σκέψεις.

Οι μαθητές της συγκλονισμένοι από το τραγικό νέο αποτίουν φόρο τιμής ανεβάζοντας φωτογραφίες που έχουν μαζί της, με το hastag RIP Mrs Jacobson, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.