2 Μάρτιος 2015, 17:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Μάρτιος 2015, 17:26

13χρονο αγόρι πήδηξε στο κενό

  • 13χρονο αγόρι πήδηξε στο κενό

Ήταν λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, όταν από διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Κολοκοτρώνη, στον Βύρωνα Αττικής, ένα αγόρι πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι! Οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστες, παρουσιάζονται όμως δύο εκδοχές. 

Κατά μία εκδοχή, του περιστατικού προηγήθηκαν διαπληκτισμοί και έντονες φωνές. Πρωταγωνιστές της λογομαχίας φέρονται να ήταν ένας 13χρονος και οι γονείς του. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες των γειτόνων όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του εφήβου επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην συζύγου του. Ακολούθησε καβγάς μεταξύ των γονιών, τον οποίο ο 13χρονος δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να χτυπήσει τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Μετά από λίγο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γειτόνων, το παιδί βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε βουτιά στο κενό φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω». Για καλή του τύχη, όμως, προσγειώθηκε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που τον έσωσε κόβοντάς του τη φόρα. Αμέσως οι γονείς έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιο τους μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Παίδων όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή το νεαρό αγόρι περνούσε πολλές ώρες στο διαδίκτυο, γεγονός που πυροδοτούσε συχνά τσακωμούς με τον πατέρα του, και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πριν από το συμβάν είχαν τσακωθεί γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.