2 Μάρτιος 2015, 12:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Μάρτιος 2015, 12:30

Συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα για την πάταξη της βίας

  • Συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα για την πάταξη της βίας
    Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Σπύρος Χορχούμπας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας θα καθίσουν σήμερα στις 14:00 στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να αξιολογήσουν αν έχουν γίνει βήματα προόδου στα μέτρα που τους πρότεινε η κυβέρνηση, τα οποία θα αξιολογηθούν την Τετάρτη στη σχετική συνάντηση που θα έχουν με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Μετά τα πρωτοφανή επεισόδια της περασμένης βδομάδας στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, αυτό που απαιτείται σήμερα είναι να υπάρξει ηρεμία, αφού πλέον ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός –και όχι μόνο– βρίσκονται σε... εμπόλεμη κατάσταση!

Σήμερα λοιπόν οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να προχωρήσουν σε ενέργειες όσον αφορά την πάταξη της βίας, κι αυτές έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τις κάμερες ασφαλείας και την αναγνώριση των συνδέσμων σε λέσχες φιλάθλων από τις ΠΑΕ, που θα έχουν και την ευθύνη των πράξεών τους.

Αν την Τετάρτη η κυβέρνηση κρίνει ικανοποιητικά τα βήματα προόδου που έχουν γίνει, τότε θα αρθεί το λουκέτο στο πρωτάθλημα, ενώ στην αντίθετη περίπτωση η αγωνιστική απραξία θα συνεχιστεί.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθεί και το θέμα του ΟΦΗ, που ζητά να του επιστραφούν οι τέσσερις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν για οφειλές προς παίκτες και να οριστεί και πάλι ο αγώνας με τον Ατρόμητο.