2 Μάρτιος 2015, 07:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Μάρτιος 2015, 23:49

Γλυκός καιρός σήμερα Δευτέρα

  • Γλυκός καιρός σήμερα Δευτέρα

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, πρώτη εργάσιμη του Μαρτίου, με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές το πρωί περιμένουμε μόνο στο ανατολικό Αιγαίο. Επίσης, τις πρωινές ώρες περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με περιορισμένη ορατότητα τοπικά το πρωί. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: 3-15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις περιοχές αυτές με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα τοπικά το πρωί προβλέπονται για τις περιοχές: Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις με ανέμους δυτικούς 3 με 5 που από το απόγευμα θα ενισχυθούν μέχρι τα 5 και τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Εδώ η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Δυτικοί οι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμοί Κελσίου.