27 Ιούνιος 2013, 09:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:27

Σφίγγει ο κλοιός για τους Αλβανούς δραπέτες

  • Φόβος και τρόμος οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων Αλβανών φονιάδων, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών στο Δίστομο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο Αρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiastar.gr, βρέθηκαν σε χωράφι στην περιοχή Περιθιώτισα πεταμένα δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα που προφανώς ανήκουν στους αστυνομικούς που είχαν δεχθεί την επίθεση των κακοποιών.

Επίσης βρέθηκε αεροβόλο όπλο σε εξοχική κατοικία στο Τειχίο της Φωκίδας που είχε κλαπεί από εξοχική κατοικία της περιοχής.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν εδώ και μέρες την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και τη σύλληψη των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.

Τα μπλόκα που έχουν στηθεί αλλά και οι ελεύθεροι σκοπευτές που υπάρχουν έχουν και έναν επιπλέον στόχο: να εξαντλήσουν τους δολοφόνους με σκοπό να γίνει πιο εύκολο το έργο της αστυνομίας, όταν έρθει η ώρα της επιχείρησης.

Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. καθημερινά προστίθενται και νέες δυνάμεις προσωπικού οι οποίες καταφθάνουν από διάφορα μέρη της χώρας και τοποθετούνται σε ακόμη περισσότερα σημεία προκειμένου να γίνεται καλύτερος έλεγχος των σημείων και των περασμάτων.

Πηγή: news247.gr