28 Φεβρουάριος 2015, 09:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απρίλιος 2015, 16:08

Η ΑΕΚ υπέρ του Κοντονή και κατά της ΕΠΟ

  • Η ΑΕΚ υπέρ του Κοντονή και κατά της ΕΠΟ
    Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Φωτ.: Ορέστης Παναγιώτου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θέση στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της τονίζει ότι, υιοθετεί τις αποφάσεις του Στ. Κοντονή, δεν είναι καλοπροαίρετη απέναντι στην ΕΠΟ και επισημαίνει πως πρέπει να υπάρχουν σχέσεις ισονομίας και υγιούς ανταγωνισμού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεδομένη μας επιθυμία είναι να επιστρέψουμε σε κανονικές συνθήκες ισονομίας και υγιούς ανταγωνισμού, εντελώς διαφορετικές από τις επικρατούσες τα τελευταία χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Αξίζουμε ένα ποδόσφαιρο, που θα ανήκει σε όλους, απαλλαγμένο από τη διαφθορά των λίγων και το οποίο θα χαίρονται όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι παράλληλα με την παραδειγματική τιμωρία της μειοψηφίας των ταραχοποιών στοιχείων στα οποία κακώς έχουμε δώσει το δικαίωμα να το θεωρούν τσιφλίκι τους. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντoνή και ταυτίζεται μαζί του στην προσπάθεια να γυρίσουμε σελίδα με γενναίες αποφάσεις που θα αποκαταστήσουν την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας. 

Πάγια θέση μας είναι ότι ο αποφασιστικός παράγοντας για καθαρό ποδόσφαιρο σε κάθε χώρα θα έπρεπε να είναι η οικεία ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Λυπούμαστε που δεν είμαστε τόσο καλοπροαίρετοι ή και αφελείς για να έχουμε τόσο… υψηλές προσδοκίες από τη… δική μας ΕΠΟ.

Οι ελπίδες μας στρέφονται στο πρόσωπο του υφυπουργού Αθλητισμού και ελπίζουμε ότι δεν θα διαψευστούμε».