26 Ιούνιος 2013, 16:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:27

Ο Παντελής Παντελίδης αποθεώθηκε στα βραβεία MAD

  • Ο Παντελής Παντελίδης αποθεώθηκε στα βραβεία MAD

Ο Παντελής Παντελίδης αποθεώθηκε από του θεατές στα βραβεία MAD και απέσπασε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Η Έλενα Παπαρίζου και τα παιδιά από τα χωριά SOS του παρέδωσαν ένα βραβείο πολύ ιδιαίτερο μιας και ένα χρόνο δούλεψε σκληρά και άξιζε να δικαιωθεί.

Τραγούδησε ζωντανά μαζί με το κοινό και άκουσε τον Θέμη Γεωργαντά να τραγουδά το " Συνοδεύομαι" και να ξεσηκώνει όλο το γήπεδο. 

Παρά λίγο θα κέρδιζε το βραβείο για το καλύτερο κομμάτι της χρονιάς. Στη συνέχεια τραγούδησε το καινούργιο του τραγούδι "Όνειρο Ζω" που αγαπήθηκε πολύ από τη νεολαία.

Όταν δε βγήκε ο Σταν και η Ελένη Φουρέιρα να τραγουδήσουν μαζί με τον Παντελή το " Δε ταιριάζετε σου λέω" έγινε ένας σεισμός. Ήταν το επίκεντρο και παρόλα αυτά κράτησε χαμηλούς τόνους και ήταν ο εαυτός του.

Ντροπαλός, μετρημένος, κοινωνικός και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Στον ευχαριστήριο λόγο του δεν απρέλειψε να πει δημόσια ευχαριστώ στην οικογένειά του, στα φιλαράκια του απο την Νέα Ιωνία, στην εταιρεία του την ΜΙΝΟΣ αλλά και τον Κώστα Μπερτάκη που τον βοήθησε και τον πίστεψε όσο κανείς άλλος στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Αμέσως μετά την βραύευσή του δήλωσε: "Μοναδικό συνάισθημα. Ωραία περάσαμε και πιστεύω μαζί με όλους τους συναδέλφους μου να δώσαμε χαρά και διασκέδαση σε όλο τον κόσμο που ήρθε να μας δει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους όσους με ψήφισαν και με στηρίζουν στο ξεκίνημα μου".

Πηγή: newpistol