Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκίδα: Μάνα και γιος βούτηξαν από το μπαλκόνι!

  • Βούλα: Τροχαίο με ένα νεκρό στην παραλιακή 2
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Πηδώντας από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο της Χαλκίδας, μια μάνα 63 ετών και ο 27χρονος γιος της αποφάσισαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους με διαφορά λίγων λεπτών. Η γυναίκα πέθανε ακαριαία ενώ ο γιος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που διακομίσθηκε.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό φινάλε, αν και οι περισσότεροι γνώριζαν ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια η 63χρονη –στην οποία είχε γίνει διακοπή της αναπηρικής σύνταξης– αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της και πολλές φορές απευθυνόταν στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι οι γείτονες ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να τους στηρίξουν οικονομικά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το διαμέρισμα βρέθηκε καθαρό, με λίγα έπιπλα στο εσωτερικό του, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν σημείωμα που αναφερόταν σε κάποια δικαστική απόφαση, που ίσως σχετίζεται με τη διακοπή της αναπηρικής σύνταξης.