25 Φεβρουάριος 2015, 14:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουάριος 2015, 14:27

Σε αναζήτηση προπονητή ο Απόλλων 1926

  • Σε αναζήτηση προπονητή ο Απόλλων 1926
    Στιγμιότυπο από τον αγώνα Απόλλων-Αιγινιακός (0-1)

Με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Μάκη Δανδίκα και Νίκο Γρηγοριάδη θα συνεχίσει προς το παρόν στην τεχνική του ηγεσία ο Απόλλων 1926, αφού ο Παναγιώτης Διλμπέρης αποτελεί παρελθόν για τη ομάδα.

Οι Πόντιοι, που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, αναζητούν έναν έμπειρο τεχνικό για να σώσουν την κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό πως έγινε πρόταση στον Μάκη Κατσαβάκη κι ενώ υπήρξε συμφωνία, ο τελευταίος πριν από λίγο απάντησε αρνητικά. Τα δύο επόμενα παιχνίδια, με Φωκικό και Εθνικό Σερρών, είναι καθοριστικά για το μέλλον της ομάδας. Ο Απόλλων 1926 με νίκη σε αυτά τα ματς θα κάνει αποφασιστικό βήμα για να παίζει και του χρόνου στη Φουτμπόλ Λιγκ.


Παναγιώτης Διλμπέρης

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ήττα από τον Αιγινιακό (0-1). Αναλυτικά, όσα είπε:

«Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται και σήμερα και επαναλαμβάνεται από την αρχή της χρονιάς ανεξάρτητα από τη δική μου παρουσία. Χάσαμε κλασικές ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε, είχαμε το δοκάρι, σ’ ένα σαφώς ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά το τεράστιο πρόβλημα της ομάδας που όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερο είναι αυτό. Δυστοκία. Αν κάποιος έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, τώρα θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα.

»Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Άπαντες. Και αυτοί που ξεκίνησαν και αυτοί που μπήκαν σαν αλλαγές. Νομίζω ότι αυτό που σας είπα πριν δύο εβδομάδες, τώρα πια είναι αμετάκλητο. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που βρέθηκα σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, αλλά πρέπει να αλλάξει κάτι».