25 Φεβρουάριος 2015, 11:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουάριος 2015, 11:04

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός της Ένωσης Ποντίων Πιερίας (βίντεο, φωτο)

  • Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός της Ένωσης Ποντίων Πιερίας (βίντεο, φωτο)

Παρουσία μελών και πολλών φίλων πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Πιερίας την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στο κοσμικό κέντρο «Πιερίδα Palace». Παρά τους δύσκολους καιρούς, ο κόσμος στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση του συλλόγου δίνοντας δύναμη στο ΔΣ της Ένωσης να συνεχίσει το ταξίδι του στην ποντική παράδοση μέσω των πολλαπλών δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί.

Τα χορευτικά του τμήματα του συλλόγου ενθουσίασαν για μια ακόμη φορά, αλλά ομολογουμένως την παράσταση έκλεψαν με το τραγούδι τους η οκτάχρονη Διονυσία Φωτιάδου και η δεκάχρονη Δέσποινα Κουμουσίδου που ξεσήκωσαν, συγκίνησαν, και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό.

«Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, που μέσα από την εμπλοκή τους με την παράδοση και τις δράσεις του συλλόγου κερδίζουν ήθος, ευγένεια και αυτοπειθαρχία, γράφοντας το δικό τους Μνημόνιο με την Ιστορία» ανέφερε το ΔΣ του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η γενική γραμματέας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» Θέρμης Γεωργία Κυριακίδου, και εκπρόσωποι ποντιακών και πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Gallery