19 Φεβρουάριος 2015, 23:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουάριος 2015, 01:09

Ο Ζουράρις, το μπλουζάκι «Μολών λαβέ» κι ο πόλεμος με τους «κοπραγωγούς Αλεμανούς»

Ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με τις θέσεις του, είναι δύσκολο να μην αναγνωρίσει την ευφυΐα του. Ο διανοούμενος και πλέον βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις κατάφερε να κλέψει εκ νέου την παράσταση, λίγες μέρες μετά από την ομιλία του στα αρχαία ελληνικά στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, φορώντας μπλουζάκι με τη φράση «300 Μολών λαβέ» και ενώ συζητούσε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο δεν δίστασε να μιλήσει για «εισβολή» των «κοπραγωγών Γερμανών» στη χώρα μας.

«Μας επιβάλουν πάλι κατοχή και εισβολή. Θα αντισταθούμε» είπε.

«Αυτή η ιστορία εδώ και 15 -20 μέρες λόγω του εκλογικού αποτελέσματος δεν είναι απόδειξη ενός νέου αντάρτικου; είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στη συνέχεια, σχετικά με τις αντιδράσεις του Βερολίνου και των Βρυξελλών στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται, δήλωσε χαρακτηριστικά «σιγά τώρα τους κοπραγωγούς Αλεμανούς και των Βρυξελλών που θα μας αιφνιδιάσουν» για να προσθέσει «πού θα μας στείλουν δηλαδή; Σε μία τί; Πτώχευση; Άρα έχουμε πόλεμο. Μας επιβάλουν πάλι κατοχή και εισβολή. Θα αντισταθούμε».