17 Φεβρουάριος 2015, 12:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουάριος 2015, 12:55

Τον πρώτο λόγο στο χορό του Μορφωτικού Συλλόγου Κοπανού «Μίεζα» είχαν τα παιδιά

  • Τον πρώτο λόγο στο χορό του Μορφωτικού Συλλόγου Κοπανού «Μίεζα» είχαν τα παιδιά

Για ακόμα μια φορά οι φίλοι και τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Κοπανού «Μίεζα» στήριξαν την εκδήλωση του συλλόγου το μεσημέρι της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου 2015 στο οικογενειακό κέντρο «Παρθενώνας». Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση των παιδιών του συλλόγου που διακρίθηκαν για τις σχολικές και αθλητικές επιδόσεις τους, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των τριών χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

«Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για το έργο των παιδιών, τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους» ανέφερε το ΔΣ του συλλόγου.

Λίγο αργότερα άναψε το κέφι, κι ο κόσμος χόρεψε μέχρι αργά το βράδυ. Την όμορφη γιορτή πλαισίωσαν οι καλλιτέχνες Κώστας Θεοδοσιάδης, Θεόδωρος Κοτίδης, Κούλης Τριανταφυλλίδης, Αλέξης Ζουντουρίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παναγιωτίδης και Δημήτρης Φουντουκίδης.

Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση του κόσμου, από τοπικούς άρχοντες τις περιοχής και εκπροσώπους ποντιακών και πολιτιστικών συλλόγων τις ευρύτερης περιφέρειας, αλλά και φίλων του συλλόγου.