16 Φεβρουάριος 2015, 19:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουάριος 2015, 16:09

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε ο Ιρλανδός υπουργός στο Eurogroup!

  • Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε ο Ιρλανδός υπουργός στο Eurogroup!
    Φωτ.: Thierry Monasse / EPA

Με μαυρισμένο το δεξί του μάτι εμφανίστηκε στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών Μάικλ Νούναν δίνοντας άφθονη τροφή για σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο Twitter. Ο Ιρλανδός πολιτικός, που προφανώς δεν μπορεί καν να δει από τo ένα μάτι, απέκτησε και το δικό του hashtag (#Noonan)!

Οι περισσότεροι σχολίαζαν την «άγρια» συνεδρίαση που διεξάγεται στις Βρυξέλλες. «Περιμέναμε να είναι ένα άγριο Eurogroup αλλά για τον Βαρουφάκη, όχι τον Νούναν», έγραψε κάποιος. «Ξεκίνησαν οι τσαμπουκάδες κι έχουμε τα πρώτα θύματα», γράφει ένας δεύτερος.

«Γιάνη;», ρωτάει λακωνικά ένας χρήστης του Twitter αφήνοντας αιχμές για το πόσο… άγριος μπορεί να είναι ο Έλληνας υπουργός. «Οι διαπραγματεύσεις ξέφυγαν στις Βρυξέλλες. Ο Νούναν δεν είχε ούτε μια ευκαιρία απέναντι στην Μέρκελ... Καταραμένοι Έλληνες», λέει ένα ακόμα σαρκαστικό τιτίβισμα.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ίδιος ο υπουργός δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση για τη σημερινή εμφάνιση ενώπιον, όχι μόνο των συναδέλφων του, αλλά και των δημοσιογράφων που έμειναν άφωνοι να τον κοιτούν την ώρα που τους έκανε δηλώσεις, λίγο προτού μπει στη συνεδρίαση.