16 Φεβρουάριος 2015, 16:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουάριος 2015, 16:38

Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Καραμανλή και δείπνα στη ΝΔ

  • SOS για τη Θράκη με υπογραφή Καραμανλή 2
    Από την πρόσφατη συνάντηση των δύο πολιτικών στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γουλιέλμος Αντωνίου)

Την ώρα που οι βουλευτές της ΝΔ προσβλέπουν στον Κώστα Καραμανλή ώστε να πάψει η εσωστρέφεια και να γίνει μια επανεκκίνηση στο κόμμα, ο Αντώνης Σαμαράς επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του Σαμαρά.

Οι δύο άντρες συνομίλησαν με αφορμή την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ την ερχόμενη Πέμπτη. Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της πρόσφατης κάλπης, την ώρα που οι... μυστικοί δείπνοι στη ΝΔ δίνουν και παίρνουν. Αύριο ο Νότης Μηταράκης έχει καλέσει είτε πρωτοεκλεγέντες είτε νεαρούς σε ηλικία βουλευτές, και έχει αποφύγει πρώην υπουργούς ή παλαιότερα κοινοβουλευτικά στελέχη. Η συζήτηση θα είναι ανοικτή αλλά, όπως λέει, δεν συνιστά κίνηση στήριξης του Αντώνη Σαμαρά ή απάντηση στο δείπνο που έκανε την περασμένη εβδομάδα η  Μαριέττα Γιαννάκου.

Από τη μεριά της η Μαριέττα Γιαννάκου πρόκειται να συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή, και ανάλογα με την έκβαση της συνάντησης θα κάνει νέο γεύμα! Τέλος η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά μιλώντας στο Βήμα FM ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να παραιτηθεί.

Ν.Ε.