16 Φεβρουάριος 2015, 16:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουάριος 2015, 16:11

Για 10η ημέρα αγνοείται ο 20χρονος σπουδαστής στα Ιωάννινα

  • Για 10η ημέρα αγνοείται ο 20χρονος σπουδαστής στα Ιωάννινα

Ανεξιχνίαστη παραμένει η υπόθεση του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου από την Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου φοιτά για δεύτερο χρόνο.

Οι προσπάθειες τόσο των διωκτικών αρχών και των συγγενών του όσο και των εθελοντών για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες, ενώ αύριο αναμένεται να φτάσει στα Ιωάννινα κλιμάκιο ειδικών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες.

Ο νεαρός φοιτητής βγήκε από το δωμάτιο όπου διαμένει με συμφοιτητή του λίγο πριν από τις 2 μ.μ. της προπερασμένης Παρασκευής και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Η ιστορία του εκτυλίχθηκε και στις τηλεοπτικές οθόνες, σε ειδικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικοί, στη 1:50 της ημέρας της εξαφάνισής του αγόρασε εισιτήριο από περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από τη σχολή και συμφοιτήτριά του τον είδε στους χώρους της σχολής μία ώρα αργότερα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει κάτι επιλήψιμο όπως αναφέρει η αστυνομία, και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες εστιάζοντας ιδιαίτερα μέσα στο χώρο της Σχολής, καθώς πιστεύουν ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί του μυστηρίου.