15 Φεβρουάριος 2015, 14:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Φεβρουάριος 2015, 00:40

Ο αποκριάτικος χορός του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες» Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ (βίντεο-φωτο)

  • Ο αποκριάτικος χορός του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες» Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ (βίντεο-φωτο)
  • Ο αποκριάτικος χορός του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες» Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ (βίντεο-φωτο)

Έναν αποκριάτικο χορό που θα μείνει αξέχαστος σε όλους όσοι θέλουν να μασκαρευτούν και να διασκεδάσουν σαν παιδιά υπόσχεται ο Ποντιακός Σύλλογος «Ακρίτες» Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ.

Έχοντας την περσινή εμπειρία, ο δραστήριος ομογενειακός σύλλογος διοργανώνει φέτος τον 2ο Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό (2nd Annual Apokriatikos Dance) το Σάββατο στις 21 Φεβρουαρίου, στις 19:00 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι της Φιλαδέλφειας.

Στο χορό των Ακριτών θα τραγουδήσουν δύο σημαντικοί Πόντιοι καλλιτέχνες, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Γιώργος Σοφιανίδης, που θα πάνε στην Αμερική αποκλειστικά για την εκδήλωση. Λύρα θα παίξουν ο Χρήστος Τικταπανίδης και ο Ευάγγελος Πονερές, ενώ στο νταούλι θα είναι ο Βασίλης Οικονόμου. Στο λαϊκό πρόγραμμα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό το συγκρότημα Atlantis of Philadelphia.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 δολάρια για τους ενήλικες και 20 δολάρια για τους φοιτητές. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 610-608-9582 της Ποντιακής Λέσχης, στην κ. Ιφιγένεια Παυλίδου-Οικονόμου (Ifigeneia Pavlidou-Oikonomou) και στο 610-529-5272 στην κ. Βούλα Μπουικίδη (Voula Bouikidis).

Καλή διασκέδαση!