24 Ιούνιος 2013, 13:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:28

Η Μαρινέλλα μιλάει για τον καρκίνο της κόρης της

  • Η Μαρινέλλα μιλάει για τον καρκίνο της κόρης της

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου Μαρινέλλα, μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η κόρη της αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο.

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, η Μαρινέλλα εξομολογήθηκε την περιπέτεια που έζησε μέσα στην οικογένειά της και συγκεκριμένα την περιπέτεια της κόρης της, Τζωρτζίνας, με τον καρκίνο.

«Κάνω το σταυρό μου, γιατί την προστάτεψε ο άγιος», είπε η Μαρινέλλα αναφερόμενη στην κόρη της, περνώντας μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που έχει στο σπίτι της, κατά την διάρκεια συνέντευξή της.

«Η Τζωρτζίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο... Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο», δήλωσε η Μαρινέλλα.

Και συνέχισε: «Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια... όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα», είπε στην εφημερίδα Real News.

Πηγή: gossip-tv.gr