11 Φεβρουάριος 2015, 00:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Φεβρουάριος 2015, 00:11

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη στην Αττική

  • Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη στην Αττική

Κλειστά θα μείνουν την Τετάρτη κάποια σχολεία στην Ανατολική Αττική, στη Δυτική Αττική και στον Βόρειο Τομέα. Άλλα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί, ενώ σε κάθε περίπτωση συστήνεται οι δημότες να ενημερωθούν εκ νέου το πρωί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, στην Ανατολική Αττική κλειστά θα μείνουν το δημοτικό σχολείο Κουβαρά, το γυμνάσιο Πέτας και το νηπιαγωγείο Κουβαρά, στο δήμο Σαρωνικού.

Στο δήμο Μαραθώνα κλειστά θα μείνουν το ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, το 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα και της Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Στο δήμο Αχαρνών όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω του Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Νταού Πεντέλης.

Κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού.

Στη Δυτική Αττική κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον δήμο Φυλής.

Στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία στα Βίλια και στο Κριεκούκι.

Στο Βόρειο Τομέα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης (Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Μελίσσια), Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Βριλησσίων, Ν. Ηρακλείου και στη δημοτική ενότητα Εκάλης.

Μετά τις 10 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στο δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Εάν οι χιονοπτώσεις συνεχισθούν έντονες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενδέχεται και άλλα σχολεία να μη λειτουργήσουν αύριο. Γι’ αυτό συστήνεται η ενημέρωση των πολιτών από τους δήμους τους.