10 Φεβρουάριος 2015, 16:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Φεβρουάριος 2015, 16:37

Τσικνοπέμπτη με τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

  • Τσικνοπέμπτη με τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας
    Aπό τις περσινές εκδηλώσεις την ημέρα της Τσικνοπέμπτης στην Πτολεμαΐδα

Τσικνοπέμπτη έρχεται και όλοι λίγο ή πολύ αρχίζουν να κανονίζουν τι θα κάνουν την ημέρα αυτή. Εάν ανήκεις σε αυτούς που δεν θέλουν να πάνε ξανά σε κάποια ταβέρνα για να τσικνίσουν, αλλά ούτε και η ιδέα του σπιτιού τους ενθουσιάζει, τότε ο δήμος Πτολεμαΐδας έχει πρόταση!

Οι δώδεκα πιο δραστήριοι σύλλογοι της περιοχής, ανάμεσά τους και ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, σε συνεργασία με το Δήμο συνδιοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας θα δίνει το παρών πάντα σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Φωτεινή Αγγελίδου, με ανακοίνωσή της καλεί μέλη και φίλους να προσέλθουν μία ώρα νωρίτερα στα γραφεία του συλλόγου, ώστε ως πομπή με ποντιακές λύρες να κατευθυνθούν όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία για το μεγάλο γλέντι.  

Συνδιοργανωτές στη μεγάλη εκδήλωση εκτός του ποντιακού συλλόγου θα είναι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης, ο Σύλλογος Κλεισουρέων, ο Σύλλογος Ερμακιάς, ο Σύλλογος Βλατσιωτών, η Θρακική Εστία, ο Σύλλογος Καρδιάς «Η ημέρα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Σωτήρας», ο Σύλλογος Μικρασιατών, η Πανελλήνια Ένωση Σουρμενιτών και ο Σύλλογος Τροβαδούρων.