Τραγωδία στον Κορυδαλλό: Δολοφόνησε την αδελφή του και τον φίλο της

  • Τραγωδία στον Κορυδαλλό: Δολοφόνησε την αδελφή του και τον φίλο της
    Φωτογραφία: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Με έχουν πυροβολήσει, αιμορραγώ». Αυτό φέρεται να είπε ο άγνωστος άνδρας που τηλεφώνησε στις 9 το πρωί στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια. Από εκεί και έπειτα άρχισαν να ξετυλίγονται οι λεπτομέρειες ενός οικογενειακού δράματος και ενός διπλού φονικού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πολυκατοικία της οδού Κρέσνας 16 στον Κορυδαλλό –ειδοποιημένοι και από τους γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς– εντόπισαν νεκρούς στο κλιμακοστάσιο έναν 55χρονο άνδρα και μία 57χρονη γυναίκα. Ο σύντροφος της γυναίκας ήταν αυτός που είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία λίγο προτού ξεψυχίσει. Στο σημείο βρέθηκαν και κάλυκες.

Στο ισόγειο έμενε ο αδερφός της 57χρονης που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι και ο δράστης καθώς στο διαμέρισμά του εντοπίστηκε το όπλο του εγκλήματος. Σύμφωνα με τους γείτονες τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονες οικογενειακές διαμάχες ανάμεσα στην άτυχη γυναίκα και στον αδελφό της.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν μπροστά τους ένα έγκλημα τιμής. Ο δράστης, που κατόρθωσε να διαφύγει και αναζητείται, είναι συνταξιούχος ναυτικός.