7 Φεβρουάριος 2015, 14:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Φεβρουάριος 2015, 14:58

Κυκλοφοριακά προβλήματα σε Φλώρινα και Καστοριά

  • Κυκλοφοριακά προβλήματα σε Φλώρινα και Καστοριά

Την προσοχή των οδηγών που θα κινηθούν σε συγκεκριμένες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας εφιστά η Αστυνομία. Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα τους, αν επιθυμούν να κινηθούν στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 14ο χλμ. έως το 22ο χλμ.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί λόγω καθίζησης, από το 11ο χλμ. έως το 21ο χλμ. της εθνικής οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η κυκλοφορία για τα επιβατηγά και φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνους, διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Καστοριάς – Πρεσπών Φλώρινας (μέσω Αποσκέπου) και για όλα τα οχήματα μέσω της Επαρχιακής οδού Κορεστείων – Βυσσινιάς – Τοιχιού – Καστοριάς.

Επίσης έχει διακοπεί λόγω παγετού η κυκλοφορία των οχημάτων από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ., της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου)

Ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης από το 20ο χλμ. έως το 32ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου). Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.