6 Φεβρουάριος 2015, 14:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Φεβρουάριος 2015, 14:11

Απογοήτευση Ιβάν Σαββίδη για την πορεία του ΠΑΟΚ

  • Ιβάν Σαββίδης: Γι' αυτό αναλαμβάνω πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
    Φωτ.: Επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του ο Ιβάν Σαββίδης για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, που από την πρώτη θέση τον γκρέμισαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

«Κάναμε δώρο το νταμπλ στον Ολυμπιακό», είπε στους συνεργάτες του στην τηλεδιάσκεψη που είχε μαζί τους, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους «τρέχουν» την ομάδα, ενώ αποφάσισε να κρατήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά είναι βαρύ, αφού κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς η ομάδα μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τους Ερυθρόλευκους δεν έκανε ούτε μία πειστική εμφάνιση. Ο Άγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε τα παράπονά του στους παίκτες τονίζοντάς τους ότι δεν τον στήριξαν, ενώ αυτός τους στήριξε παραμένοντας στη θέση του μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

 Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής, και τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και οι παίκτες θέλουν τη νίκη για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αλλά και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, που αναμένεται να κατακλύσει την Τούμπα. Άλλωστε μια νίκη επί του Ολυμπιακού πάντα μετράει...