6 Φεβρουάριος 2015, 15:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Φεβρουάριος 2015, 14:23

Το αδιαχώρητο στο χορό της Λέσχης Ποντίων Καβάλας

  • Το αδιαχώρητο στο χορό της Λέσχης Ποντίων Καβάλας

Με τους ήχους της λύρας του Μπάμπη Κεμανετζίδη και τη φωνή του Κώστα Θεοδοσιάδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός της Λέσχης Ποντίων Καβάλας στο κέντρο Ίριδα, στο Κοκκινόχωμα.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ικανοποιώντας τόσο το ΔΣ της λέσχης όσο και τους προσκεκλημένους, αφού στην αίθουσα επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Η μεγάλη γιορτή άνοιξε με τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου, τα οποία παρουσίασαν ποντιακούς χορούς, και ακολούθησε γνήσιο ποντιακό γλέντι. «Το μέλλον είναι μπροστά και οι άξιοι χορευτές μας το απέδειξαν περίτρανα αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρισταμένων. Με συγκίνηση παρακολουθήσαμε τα μικρότερα παιδιά του συλλόγου, τους συνεχιστές της ποντιακής παράδοση» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλός, ο πρώην νομάρχης Θοδωρής Καλλιοντζής και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων της περιοχής.

Για το έργο του και για την προσφορά του στην επιστήμη τιμήθηκε ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του ΑΠΘ Παναγιώτης Σελβιαρίδης.