3 Φεβρουάριος 2015, 12:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Φεβρουάριος 2015, 12:48

Η ΑΕΚ μόνη αήττητη ομάδα στην Ευρώπη σε όλες τις διοργανώσεις!

  • Η ΑΕΚ μόνη αήττητη ομάδα στην Ευρώπη σε όλες τις διοργανώσεις!

Ένα ομολογουμένως μεγάλο ρεκόρ κατέχει η ΑΕΚ, αφού είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη, σε όλες τις διοργανώσεις, που δεν έχει χάσει!

Ακόμη και στον χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, η Ένωση έπαιζε με εννέα παίκτες και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Οι Κιτρινόμαυροι σε 21 παιχνίδια (δεκατέσσερα Πρωταθλήματος και επτά Κυπέλλου) έχουν δεκαεπτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνυπολογίζοντας και τις δεύτερες κατηγορίες, άλλες πέντε ομάδες είναι αήττητες. Ο Ηρακλής στη Φούτμπολ Λιγκ, που όμως έχει χάσει στο Κύπελλο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κροατικό πρωτάθλημα αλλά έχει ηττηθεί στην Ευρώπη, η Ντιναμό Κιέβου στο ουκρανικό πρωτάθλημα, που επίσης έχει χάσει στην Ευρώπη, η ισλανδκή Στιάρνιαν και η Γιαβόρ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας, αλλά κι αυτή έχει ηττηθεί στο Κύπελλο.

Το ρεκόρ αυτό αυξάνει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών της ΑΕΚ, και ταυτόχρονα τους γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ