3 Φεβρουάριος 2015, 07:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Φεβρουάριος 2015, 09:05

Σε ποιες περιοχές συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες και σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

  • Σε ποιες περιοχές συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες και σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα νησιά του νοτίου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα από πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 6 έως 14°C.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 11°C.

Στη Θράκη και Μακεδονία περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με τοπικές βροχές από το απόγευμα καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13°C, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο. Ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.  

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 έως 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 16°C.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα νότια αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 17°C, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.